Cetinski zbog situacije s koronom odustao od ‘Zvijezde pjevaju’, a ovaj pjevač će ga zamijeniti

Hrvatska radiotelevizija (HRT) na prvi dan proljeća, u subotu, 21. ožujka u 20:05 na Prvom programu HTV-a, kreće s novom sezonom HRT-ova glazbeno-natjecateljskog showa “Zvijezde pjevaju”.

Međutim, kao što je već objavljeno, show će se zbog novonastale situacije s koronaviruskom u Hrvatskoj, snimati i emitirati bez publike u studiju. A uz osam pjevačkih parova i ekipu HRT-a koja realizira izravni prijenos iz prisavskog studija Anton Marti, te voditelje Barbaru Kolar i Duška Ćurlića, natjecatelje će ocjenjivati i četveročani zvjezdani žiri, a koji je doživio malu promjenu: umjesto Tonyja Cetinskog, koji je zbog epidemije koronavirusa u nas odustao od svog sudačkog mjesta, natjecatelje će uz Danijelu Martinović, Mirelu Priselac Remi i Marka Tolju, ocjenjivati novi član žirija – Jurica Pađen., piše Večernji list.

Podsjećamo da osam parova, koji će se svojim glasovima i izvedbama boriti za najbolji pjevački par, čine: bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Dino Jelusić, glumica Areta Ćurković i Goran Bošković, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, voditeljica Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić, lovac iz Potjere i najveći influencer na Balkanu Dean Kotiga i Lidija Bačić, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Ivan Zak, stand up komičar Ivan Šarić i Antonia Matković Šerić. Također, došlo je i do osvježenja u žanrovima, pa ćemo tako u novoj sezoni slušati i dance, novi val te funky. Natjecatelji već uvelike uvježbavaju svoje glasnice, pa je sva prilika da ovaj popularni HRT-ov zabavno-glazbeni show tako, unatoč vrlo složenoj situaciji s koronavirusom u Hrvatskoj, pruži zabavu gledateljima pred malim ekranima. Urednik odjela Zabava HTV je Mario Sedmak, urednica projekta Uršula Tolj, a urednica emisije Martina Validžić. Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Stoga, budite svakako s nama svake subote poslije Dnevnika, od 21. ožujka do 9. svibnja na HTV- 1!

Facebook Komentari