Tragična vijest: Poginuo Saša Vujnović, pobjednik posljednje sezone reality showa Farma

Foto: PR

Pobjednik šeste sezone showa Farma poginuo je u petak na gradilištu u Rijeci.

Pobjednik posljednje sezone showa Farma, Saša Vujnović, u petak je poginuo na gradilištu u Rijeci.

Sašina partnerica Ivana Povž potvrdila je tužne vijesti za 24sata, a rekla je kako su joj vijest o njegovoj smrti javili Sašini roditelji. Iz policije su potvrdili kako je muška osoba stradala prilikom izvođenja radova, a detalji će biti poznati nakon očevida.

Saša Vujnović pobijedio je Juricu Belamarića u finalnom dvoboju te osvojio titulu pobjednika šeste sezone reality showa Farma 2018. godine. U showu je osvojio glavnu nagradu, a nakon pobjede je bio pun dojmova te je pomogao svojim ukućanima. Nakon showa je još razmišljao o planovima za budućnosti te je rekao da mu je želja kupiti kuću. Kako je govorio, na Farmu se prijavio jer je bio željan novih iskustava te je upoznao brojne ljude s kojima se sprijateljio.

Bio je blizak s tragično preminulom natjecateljicom Editom Ptičar

Sašina pobjeda u reality showu Farma ostala je u sjeni tragične pogibije njegove bliske kolegice Edite Ptičar koja je šokirala na samo farmere, već i cjelokupnu hrvatsku javnost. Vujnović je bio posebno blizak s Editom, a komentirao je kako su se družili po cijele dane te ne može pronaći lijepu riječ kojom bi je opisao.

“Samo ću je po dobrome pamtiti. Nemam krive riječi koju bi rekao za nju. Kada je zamišljam vidim je u štalici s ovčicama, kako smo znali ona i ja biti”, rekao je krajem 2018. godine.

Nova TV Sašinoj obitelji i bližnjima izražava duboku sućut zbog gubitka. Produkciji i svima s kojima je Saša surađivao, ostat će u lijepom sjećanju.

Facebook Komentari