Ljutita Mirjana Hrga: Mi smo društvo paničnih egoističnih debila

– Dakle, tako me je sad iz takta izbacila jedna situacija, da imam potrebu napisati da smo društvo paničnih egoističnih debila – započela je svoj status bivša urednica i novinarka Mirjana Hrga.

– Iz Zg mi javljaju da će na kasi čekati sat vremena. Kupuju da u samoizolaciji ne ogladne…?! U mom selu se grupa pametnjakovića bavi označavanjem svakog Talijana do koljena sedmog! Što bi tek bilo da dođe Kinez?! Halo ljudi, ta kombinacija samoljublja i fašizma je odvratna! Jel itko spreman crknuti dostojanstveno?! Nadam se da ćete svi preživjeti, a ovi idioti sramiti se svoje gluposti! – poručila je ljutito savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja se pomalo povukla iz javnosti i pridrućila suprugu Staši Stefanoviću u novom životnom pothvatu.

Naime, on je s partnerom u gradiću Osor otvorio Konobu Mare, a za Gloriju je rekla kako je tamo da bi zadala neki ritam i rekla je li jelo fino.

– Proputovala sam pola svijeta pa se usuđujem komentirati hranu, zbog čega sam im zahvalan degustator – kazala je Mirjana. Naglasila je kako su ona i suprug htjeli otvoriti mjesto gdje će se moći spraviti dobra domaća kuhinja jer su na ovom kvarnerskom otoku već godinama. Iako nije ranije javno govorila o toj ideji, na njezinu Instagramu početkom godine osvanula je fotografija iz konobe.

Naime, Mirjana je objavila fotografiju na kojoj u društvu prijatelja u Osoru s velikim osmjehom na licu i šeširom na glavi veselo pozira za stolom restorana, piše Večernji list.

Facebook Komentari