Brat blizanac, drugi oboljeli od korona virusa u Hrvatskoj je izišao iz bolnice: Imao je dva negativna nalaza, u ponedjeljak i u srijedu

Iz bolnice je još jučer izašla prva osoba koja je proglašena zdravom nakon zaraze koronavirusom. Riječ je o drugoj oboljeloj osobi, bratu blizancu prvooboljelog, koji je imao dva negativna testa na koronavirus te je još jučer napustio Kliniku ‘Dr. Fran Mihaljević’ u kojoj je bio smješten, piše Jutarnji list.

Ima je jedan negativan nalaz u ponedjeljak, a drugi u srijedu. Očekuje se da će njegov brat i djevojka također uskoro izaći iz bolnice. Ovakav scenarij najavio je ministar zdravstva Vili Beroš jutros u u HTV-ovoj emisiji ‘Dobro jutro’.

Rekao je da su oni još uvijek u karanteni, no ako i drugi uzastopni test bude negativan, bit će pušteni kućama u roku od 48 sati.

Ministar Beroš je jutros objavio da u Hrvatskoj za sada nema novih slučajeva oboljelih koronavirusom. Broj oboljelih tako i dalje ostaje 19, a svi pacijenti su u dobrom stanju i imaju blage simptome bolesti.

Troje prvozaraženih negativno na korona virus, kao i djevojčica iz Zagreba

Facebook Komentari