Angelina Jolie i Brad Pitt ponovno zajedno: Odlučili zbog djece

Nekada najobožavaniji par Hollywooda, Angelina Jolie i Brad Pitt, možda više nisu par, no to ne znači da su prestali zajedno biti roditelji. Njihovo slaganje radi djece dokazali su još jednom kada su se okupili zbog dviju kćeri Zahare i Shiloh. Obje su imale operacije ranije ove godine, otkrila je Angelina za Time i sada se osjećaju dobro. Dok se za 13-godišnju Shiloh zna da je operirala kuk, za 15-godišnju Zaharu još nije sigurno o kakvom se točno zahvatu radilo.

Izvor za E! News potvrdio je kako su i Brad i Angie bili jako ‘involvirani dok su djevojke bile u bolnici’. Štoviše, Brad je preskočio i dodjelu nagrada BAFTA kako bi bio s njima. ‘Oboje su zaista brižni roditelji’, dodao je izvor.

No, bivši supružnici nisu bila sami u brizi za djevojke. Kako kaže izvor, neki od braće i sestara svakodnevno su dolazili i brinuli za njih. ‘Bili su strpljivi i voljni pomoći. Donosili su karte za kartanje i igrali, zaista se vidi da su jako bliska obitelj. Angelina je bila posebno fokusirana na to da Zahara i Shiloh što brže ozdrave. Znala je puno razgovarati s njima i vidi se kako se često spusti na njihovu razinu kako bi ih utješila’, svjedoči izvor o viđenom u bolnici.

Inače, svoje iskustvo Angelina je djelomično opisala u eseju za časopis Time. Poručila je kako su djeca u svakom trenutku sve imala pod kontrolom te da su bili ‘jako hrabri’. ‘Moja najmlađa kći Vivienne bila je toliko uključena. Promatrala je medicinske sestre i zatim je sljedeći put pomogla’, napisala je Angelina.

Inače, od operacija svi su se vratili svojim uobičajenim rutinama. Brad je viđen u Los Angelesu na jednom koncertu, dok Angelina brine za djecu i izvršava obaveze s njima. Otkad su se razveli, dijele skrbništvo nad šestero djece- 11-godišnje blizance Vivienne i Knox, 16-godišnjeg Paxa, 18-godišnjeg Maddoxa te ranije spomenute Zaharu i Shiloh, piše Story.hr.

Facebook Komentari