Prof. dr. sc. Andrija Hebrang o dr. Tomasoviću: Takvim ljudima jednostavno se mora vjerovati, jer Hrvatska za koju se bori je država po mjeri čovjeka

Prof. dr. sc. Andrija Hebrang dao je potporu dr. Hrvoju Tomasoviću na unutarstranačkim izborima u HDZ-u.

“Demokratska kretanja koja smo ugradili u izborni proces našeg državotvornog HDZ-a urodila su plodom. U nastojanja za povratak HDZ-a u suverenističke vode uz tim Mire Kovača uključilo se je još nekoliko poznatih članova stranke koji žele uspostavu stranke na Tuđmanovim principima”, kaže Hebrang.

“Radi se o čovjeku koji se na Tuđmana ne poziva na temelju onoga sto je o njemu čuo, nego ga je poznavao, bio njegov dragovoljac i iz njegovih ruku je primio odličje. To je naš poznati vrhunski kirurg i hrabri političar dr. Hrvoje Tomasović. Njegovo uključivanje u političku utrku za potpredsjednika HDZ-a na pravcu potrebnih reformi ohrabruje”, objašnjava Hebrang i dodaje da je riječ o čovjeku koji ne živi od politike, nego živi za politiku.

“Takvim ljudima jednostavno se mora vjerovati, jer Hrvatska za koju se bori je država po mjeri čovjeka. Dr. Tomasović ima sve što treba modernom hrvatskom političaru. Njegov smjer je domoljublje, u što nas je uvjerio svojim načinom života. Cilj njegove politike su hrabre reforme i sustizanje onih koji su nas gospodarski pretekli. Želja mu je pomoći da HDZ opet postane velika čvrsta domoljubna stranka”, drži Hebrang.

Prof. Hebrang ističe da dr. Tomasović otvoreno kritizira one političare na desnici koji ne vide dalje od svojih interesa.

“Takav kandidat može i treba biti čvrsta poveznica onih snaga koje žele promjene, vraćanje odbjeglih birača i pozicioniranje Hrvatske u red država koje vode politiku u interesu svojih građana. Svi koji poznajemo njegov svjetonazor i ljudske kvalitete veselimo se njegovu uključivanju u vrh stranke i državne politike”, zaključuje Hebrang. (A.R.)

Bernardica Juretić Rožman: Osobe poput dr. Tomasovića u današnjoj politici nisu cijenjene i prepoznate ali ja se nadam da će ga članstvo ipak prepoznati

Doc. dr. sc. Vlatka Vukelić: Dr. Tomasović primjer je hrvatskog intelektualca jasne svjetonazorske i političke orijentacije

VIDEO Tomasović o izborima u HDZ-u: Neka izađu sada i kažu ako su nezadovoljni. Evo im sada prilike, ako vam se nešto ne sviđa sada mijenjajte

VIDEO Žestok razgovor s kandidatom za potpredsjednika HDZ-a dr. Tomasovićem: Plenkovićevi plusevi i minusevi; Kakvi su zapravo Hrvati; Što je rekao pokojnom Bušiću….

Poznati sportski radnik i humanitarac Herman Vukušić: Zašto podržavam dr. Hrvoja Tomasovića

Facebook Komentari