Tragičan gubitak nije joj oduzeo nadu! Domaća pjevačica otkrila spol bebe koju čeka

Pjevačica Pamela Ramljak koju je hrvatska javnost upoznala kada je sudjelovala na talent showu “Hrvatska traži zvijezdu” nedavno je objavila da će po drugi put postati majka. Na Instagramu je svojim pratiteljima otkrila o kojem spolu se radi! – Djevojčica je – napisala je kratko ispod fotografije na kojoj pozira u ružičastoj haljini te prigodne balone iste boje. Čestitke su krenule pristizati munjevitom brzinom pa su tako sve najljepše želje zaželjele Minea i Sementa Rajhard, a potom i Ivana Kindl, Paola Valić Bekić i ostali njezini bliski suradnici i poznanici, piše Večernji list.

Ranije je Pamela otkrila da njen trogodišnji sinčić Antun priželjkuje mlađu seku, a istog je mišljenja i njen suprug Mladen Salajster. Unatoč željama, Pamelina je najveća da se dijete rodi živo i zdravo. Prinova treba stići u kolovozu, a ona dotad održava trudnoću tretmanima zadržavanja ploda zbog čega si svaki dan mora sama davati injekcije.

To je činila i tijekom trudnoće sa sinom jer je bila doznala kako nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi zbog čega je jednu bebu bila izgubila.

Od šestog tjedna trudnoće sam se počela bosti. Čovjek se na sve navikne. Da nije toga, tko zna bih li se ikada ostvarila kao majka. Tu žrtvu prinosim vrlo rado – zaključila je.

Inače, Pamela (40) je u braku sa suprugom Mladenom Salajsterom prije tri godine dobila sina Antuna. Tada je otkrila kako je put do majčinstva bio iznimno trnovit. Hrabrost u teškim trenucima, kako je tada ispričala za Gloriju, pronašla je u crkvi i molitvi. Molitve su uslišene kada je sin stigao i postao centar svijeta.

– Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u Bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun – rekla je za pjevačica. Dvije i pol godine prije rođenja sina Pamela je izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće, no ona od borbe za majčinstvo nikada nije odustala.

Facebook Komentari