Težak posao za supruga Elle Dvornik nakon dolaska druge bebe kući

Influencerica Ella Dvornik i njezin suprug, marketinški stručnjak Charles Pearce 20. veljače su dobili još jednu kćerkicu, Lumi Wren, a vijest o dolasku prinove objavili su tek četiri dana kasnije. Iako su presretni što je Balie Dee dobila sestricu, Charles se na Instagramu požalio da je užasno umoran te objavio fotografiju s Lumi na kojoj oboje spavaju zasluženim snom.

“Ovo nije bilo kakvo spavanje, ovo je zasluženi poslijepodnevni duboki drijemež. Ovo je tri tjedna brige o bolesnoj Balie dok vodim tri kompanije. Žena nakon toga donese kući malenu i vrlo glasnu sestricu. Ovo nije mačji kašalj, ovo je prokleto težak i naporan posao! Samohrani roditelji, vi ste legende.

No, Lumi Wren su oboje jedva dočekali, baš kao i baka Danijela Dvornik koja je otkrila da je Lumi “posebno sitna, dobra i zadovoljna beba”. Ella je Lumi rodila pet tjedana ranije, a zbog kolestaze je morala preostalo vrijeme do trudnoće provesti u bolnici, piše Gloria.hr

Prije njezine hospitalizacije, par je tražio idealnu kuću u Istri, gdje bi se uskoro željeli preseliti sa svoje dvije kćeri.

Facebook Komentari