Strava kod Bosiljeva: Odvukao mladu biciklisticu u žbunje, silovao je i pokrao

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu zaprimilo je kaznenu prijavu Policijske uprave karlovačke protiv hrvatskog državljanina (1976.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela silovanja iz članka 153. stavka 1. i 2. Kaznenog zakona/11, protupravnog oduzimanja slobode iz članka 136. stavka 1. KZ/11 i razbojništva iz članka 230. stavka 1. KZ/11. (6. 3. 2020.)

Postoji osnovana sumnja da je 44-godišnji osumnjičenik počinio navedena kaznena djela na štetu 20-godišnjakinje 5. ožujka 2020. u jednom mjestu na području Karlovačke županije.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog postojanja opasnosti da će boravkom na slobodi utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo (članak 123. stavak 1. točka 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku), stoji u priopćenju ŽDO Karlovac.

Riječ je o napadu na staroj cesti Zagreb-Rijeka, kod Bosiljeva, silovana je biciklistica. Ispričala je to policiji sama biciklistica, 20-godišnja djevojka.

Dok je vozila bicikl pričekao ju je i odvukao u žbunje, a onda joj tamo povezao ruke, potom je silovao i pokrao.

Facebook Komentari