Franka pokazala zavidnu liniju dva mjeseca nakon što je rodila

Pjevačici Franki Batelić (27) i nogometašu Vedranu Ćorluki (34) početkom siječnja u obitelj je stigao sinčić Viktor. Roditeljska uloga uvelike im je promijenila život. Uživaju u svakom trenutku, a nedavno je Franka priznala kako joj je bilo drago što je na dodjeli nagrade Cesarica malo ‘pobjegla’ iz kuće. Pjevačica je došla i na dodjelu ovogodišnje prestižne nagrade Zlatni studio, piše 24 sata.

Svojom pojavom Franka je zasjenila brojne dame koje su se tamo našle. Iako je tek nedavno rodila, na Frankinu liniju to nije utjecalo. Došla je u haljini jarko ružičaste boje, s dubokim prorezom koji je otkrivao njezine vitke noge. Mnogi se pitaju kako je moguće da se mlada mama uspjela tako brzo vratiti u formu.

Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija, a njezini su joj pratitelji udijelili komplimente na račun izgleda. Prije nekoliko dana Franka je i posvijetlila kosu i postala plavuša, zbog čega su također mnogi imali samo riječi hvale.

S obzirom na majčinske obveze, pjevačica neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama, no najavila je skori povratak u studio i snimanje novih pjesama.

Franka nerijetko objavljuje fotografije sa sinčićem, čime pokazuje koliko uživa u svakom danu majčinstva. Ona i Ćorluka su sretnu vijest podijelili kolovozu te su uskoro otkrili i spol djeteta. Tada još nisu znali kako će nazvati dječaka, a nedugo potom su otkrili da će se zvati Viktor.

Par je u braku više od godinu dana, a upoznali su se prije sedam godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu. Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana.

Facebook Komentari