Reagirala Severinina odvjetnica: ‘Ako je istina, sutkinja je odmah trebala tražiti izuzeće’

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je protiv Severine Kojić podignuta tužba od splitske sutkinje, kontaktirana je i njezina odvjetnica Jasminka Biloš. Tužbu protiv pjevačice navodno je podigla sutkinja Županijskog suda u Splitu Lucija Lasić na Općinskom sudu u Zagrebu zbog povrede prava osobnosti, no odvjetnica Biloš tvrdi kako nikakvu tužbu još nije zaprimila.

– Ne znamo i nismo primili nikakvu tužbu, stoga ne znamo ni razloge. Ako su medijske informacije o podnesenoj tužbi točne, sutkinja je o sukobu interesa morala izvijestiti predsjednika suda odmah kada je predmet dobila u rad, u siječnju 2020. godine, i tražiti svoje izuzeće, a ne nakon dva mjeseca kada se vijeće kojem je predsjedala upustilo u razmatranje žalbi i odlučivanje po žalbi. Ako se sutkinja našla povrijeđena medijskim istupima Severine koji datiraju iz prošle godine, svakako je u sukobu interesa – kazala je ekskluzivno za Večernji list Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Sutkinja Lasić od Severine navodno traži naknadu štete u visini od 20.000 kuna zbog toga što ju je pjevačica u listopadu prošle godine na press-konferenciji uoči početka svoje regionalne turneje ”The Magic Tour” javno prozvala, pišu 24 sata. – Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić – kazala je tada Severina.

Facebook Komentari