Dalić nakon ždrijeba Lige nacija: Dobili smo najjaču skupinu, ali baš lijepo

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 3 Lige nacija s Švedskom, Francuskom i Portugalom, odlučio je ždrijeb u Amsterdamu.

”Dobili smo vjerojatno najjaču skupinu koja je mogla biti. Ali baš lijepo, igrat ćemo s europskim i svjetskim prvakom”, izjavio je Zlatko Dalić za Novu TV te nadodao:

”Znali smo da nas čekaju teški protivnici, cijela grupa je takva. Ovo će nam biti dobra priprema za ono što nas čeka kasnije, a to su kvalifikacije za Katar. Mislim da je pogođeno takmičenje, to je ono što nama odgovara i to je ono što želimo.”

Osim jakih utakmica protiv Francuske i Portugala, Hrvatsku čeka i nezgodna Švedska.

”Švedska je u vrhu europskog nogometa, jedna zaista jaka reprezentacija. No čekaju nas puni stadioni, jedno novo iskustvo i dobar test. Nakon Eura ćemo razmišljati što i kako dalje, no mislim da kroz ovakve utakmice samo dobivamo na snazi. Volio bih voditi Hrvatsku u Ligi nacija, ali vidjet ćemo što će vrijeme donijeti”, poručio je hrvatski izbornik.

Izbornik je odgovorio i na pitanje možemo li očekivati hoće li biti problema s odigravanjem nadolazećih prijateljskih utakmica zbog koronavirusa.

”Nadam se da neće biti gora situacija s odgađanjem utakmica. Bilo bi stvarno šteta, puno bi se izgubilo. Vjerujem da će sve biti u redu i da ćemo mi spremni dočekati Euro”, zaključio je Dalić.

Hrvatskoj ždrijeb Lige nacija donio najjaču skupinu i spektakularne utakmice

Facebook Komentari