Mladić kojem su propucane noge u Splitu nije pričljiv, tragova nema, a Splićanka kaže: Gledala sam televiziju i čula pam, pam

Još jedna pucnjava na splitskim ulicama. U blizini škole sinoć je na cesti pronađen mlađi muškarac s ozljedama obje noge.

Ono što je zanimljivo je da policija traga za pravim mjestom zločina jer neslužbeno doznajemo da tragova pucnjave nije bilo mjestu gdje pronađen ozlijeđeni mladić, pišu vijesti.hr.

Policija je jutros češljala područje na kojem je nađen ranjeni mladić u potrazi za čahurama. Neslužbeno doznajemo da tragova zločina nema tamo gdje je mladić ležao s ozljedama noge.

“Sjedila sam i gledala televiziju, čula sam pum, pum. Mislila sam da netko prolazi. Uvijek se neke gluposti događaju i nesreće, ali nisam pogledala”, rekla je Gorka Milišić iz Splita.

No, 21-godišnji mladić ležao je na cesti upucan u obje noge kada su ga primjetili građani. Prevezen je u bolnicu i operiran.

“Zadobio je ozljede obje noge I prema informacijama, zasad je riječ o lakšim ozljedama, a policija i dalje provodi intenzivnu istragu kako bi utvrdila okolnosti i činjenice ozljeđivanja”, rekla je Sanja Nazlić, službenica za odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

Splićane je u siječnju šokiralo trostruko ubojstvo koje je počinio Filip Zavladav, a vodila ga je osveta.

Ipak češće se puca zbog raznih obračuna među pripadnicima krim miljea. Tako je u studenom prošle godine muškarac na motoru pucao je na dilera koji je prošao bez ozljeda.

“Nije dobro, što ću vam reći. Je li to stvar obračuna nekih krugova ljudi, pitanje je”, rekao je Davor iz Splita.

Mladić nije previše otkrio

“Tu je bila policija i dugo, dugo su tražili nešto, e jesu li našli to vam ne znam”, rekla je Milišić.

Koliko brzo će završiti istraga i potraga za počiniteljima ovisi o tome hoće li ranjeni mladić surađivati s policijom.

“Postoje kriminalističke verzije koje treba postaviti na početku i to će sigurno kolege iz MUP-a odnosno odvjetništva utvrditi što se dogodilo. Je li se radilo eventualno o samoranjavanju, što se ne smije isključiti ili se radilo o zastrašivanju da osoba nešto napravi ili ne napravi”, rekao je znanstveni suradnik sa Studija forenzike u Splitu, Tonći Prodan.

Prema neslužbenim informacijama, mladić policiji nije previše otkrio u razgovoru koji bi ih uputio u pravom smjeru, pišu vijesti.hr.

Facebook Komentari