Ljutiti građanin pisao zagrebačkim vatrogascima: Drugi put ćemo brže gasiti… a i Hitnu ćemo zamoliti da brže pruže pomoć gospodinu

Zagrebački vatrogasci u utorak su po dojavi izašli na intervenciju kako bi ugasili požar na Maksimiru. Vatra je ubrzo uspješna ugašena, no brzo im se javio ljutiti građanin kojemu su smetala vatrogasna vozila koja su bila na tramvajskoj pruzi i blokirala promet.

Uz nerazumijevanje situacije vatrogascima se još obratio psovkama i uvredama da hitno maknu vozila jer se ljudima, eto, žuri.

Odgovor zagrebačkih vatrogasaca na ovakvu poruku sve je oduševio, pišu vijesti.hr.

”Hvala što ste nam javili. Očito su vozila zaboravljena tamo. Javljamo ekipi da se odmah maknu zbog Vas. Neće se više ponoviti. Drugi put ćemo brže ugasiti, a i Hitnu ćemo zamoliti da brže pruže pomoć gospodinu koji je stradao”, napisali su mu vatrogasci na Facebooku.

Iz JVP-a su mu zahvalili na njegovim savjetima i uz fotografiju igračke vatrogasnih vozila poručili da će šefovima predložiti da idući put pošalju takva vozila. ”Neće požar ugasiti, ali manje prostora zauzimaju”, napisali su.

Facebook Komentari