Zasad jedini zaraženi u Hrvatskoj je zaposlenik Ericssona Nikola Tesla i u petak je bio na poslu

Prvi potvrđeni slučaj zaraze koronavirusom je radnik Ericssona Nikola Tesla, potvrđeno je u priopćenju za medije koji je poslala ta firma.

“Ericsson Nikola Tesla potvrđuje da je osoba koja je zaražena koronavirusom i koja se nalazi u bolnici Fran Mihaljević u Zagrebu zaposlenik kompanije.

On je u srijedu 19.2.2020. bio na godišnjem odmoru u Milanu na nogometnoj utakmici. Zaposlenik je u petak bio na radnom mjestu u Zagrebu. Prema nama dostupnim informacijama od strane obitelji, u nedjelju 23.2.2020. zaprimljen je u bolnicu sa simptomima bolesti, a naknadno je utvrđena prisutnost koronavirusa.

U kompaniji je pokrenut postupak djelovanja predviđen za ovakve krizne situacije te smo u direktnom kontaktu sa stručnim tijelima i službama”, navdeno je u priopćenju Ericssona Nikola Tesla.

Zaraženi je muškarac zaposlen u tvrtki Ericsson Nikola Tesla i u petak je bio na poslu, piše HRT, koji također doznaje kako tvrtku nitko iz nadležnih institucija nije kontaktirao već su prvu informaciju o tome da je zaražen njihov djelatnik saznali od njegove obitelji.

Korona virus potvrđen u Hrvatskoj, ministar Beroš nije htio podrobnije o mjerama suzbijanja epidemije, zasad

Facebook Komentari