19.9 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Pernar podnio kaznenu prijavu protiv Gabrića: Neka dokaže da Jelenić laže;...

VIDEO Pernar podnio kaznenu prijavu protiv Gabrića: Neka dokaže da Jelenić laže; Pozivam narod da se odupre masoneriji

Saborski zastupnik Ivan Pernar obrušio se na Nikicu Gabrića. Predao je kaznenu prijavu protiv njega.

Na Facebooku je objavio video uživo ispred Državnog odvjetništva. Objasnio je da je podnio prijavu protiv “masona Nikice Gabrića zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz članka 295 kaznenog zakona – Trgovina utjecaja”.

“Neka dokaže na sudu da Jelenić laže”, poručio je Pernar.

Podsjetimo, Nikica Gabrić odbacio je u utorak navode glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića koji ga je prozvao da je pokušao utjecati na tijek predistrage protiv troje novinara portala Dnevno i tjednika 7Dnevno.

Jelenić je potvrdio da je slobodni zidar. Gabrić je kazao kako je žrtva reketa te je otvoreno poručio da ne taji da je na čelu hrvatske masonske organizacije.
Ministar Dražen Bošnjaković rekao je kako očekuje da će glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić podnijeti ostavku, prenose vijesti.hr.

Pozvao je i narod da se odupre masoneriji.

“Kad sam u ovoj sabornici govorio kako Hrvatskom drma masonerija i da se masoni nalaze na najvišim pozicijama tada su mi se svi rugali, mnogi i u ovoj sabornici, a mediji pogotovo. Kada sam premijera Plenkovića pitao koliko ima masona u Vladi također su to mediji posprdno pratili.

Međutim, vrijeme pokazuje da je nažalost masonerija u Hrvatskoj moćna, utjecajna i da ima puno članova, a da među njima ima i najviših državnih dužnosnika. Pozivam hrvatski narod da otvori svoje oči, da progleda i da prestane vjerovati medijima i da se suprotstavi masoneriji, odnosno da na izborima podrži one političare koji su se usudili dići svoj glas protiv te okultne i zloglasne organizacije”, napisao je Pernar.

Nikica Gabrić: Snimao sam Jelenića bez njegovog znanja. Prodao me; Mi ćemo i Pernara riješiti kad mu prođe mandat

Najnovije

Još iz rubrike