Strava u Međimurju: Žena u Novakovcu dva tjedna je ležala mrtva? Policija ne zna što se dogodilo, stigli i forenzičari iz Zagreba

Oko tijela žene koja je u ponedjeljak pronađena mrtva u obiteljskoj kući u Novakovcu pronađeni su tragovi krvi. Navodno je mrtva ležala deset dana do dva tjedna.

Policija još nije završila očevid u Ulici Vladimira Rojka u Novakovcu, gdje je u ponedjeljak u 18 sati u obiteljskoj kući pronađeno beživotno tijelo žene (78).

Tijelo je, kako neslužbeno doznaje dnevnik.hr, u kući ležalo više dana. Prema truležnim promjenama koje su nastupile, bilo je tamo od 10 do čak 14 dana. Zbog toga su u pomoć međimurskoj policiji stigli stručnjaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”.

“Teško je procijeniti o čemu se radi, ne možemo sa sigurnošću reći ni je li riječ o ubojstvu. U svakom slučaju, smrt je sumnjiva”, rekao je dnevnik.hr-u Radovan Gačal, glasnogovornik PU međimurske.

Kako neslužbeno doznaje dnevnik.hr, oko žene su nađeni i tragovi krvi. Nesretnu ženu našla je susjeda koja je kod nje navratila po jaja. Kuća je navodno bila u neredu, a žena je živjela sama.

Nekoliko sati prije stanovnike Međimurja šokirala je vijest kako je žena (37), majka devetero djece, koja je u nedjelju u čakovečku bolnicu zaprimljena s teškim ozljedama u ponedjeljak preminula. Uhićeni muškarac navodno je njezin nevjenčani partner. Živio je s njom u obiteljskoj kući u Piškorevcu, već je bio prijavljivan za obiteljsko nasilje. Jednom ga je prijavila i žrtva.

Facebook Komentari