Užas u Međimurju: Svađe s majkom devetero ili jedanaestero djece počele su oko zlostavljanja kćerke, a onda je posljednja završila kobno

Ubojstvo u Piškorovcu. Žena koja je u nedjelju u čakovečku bolnicu zaprimljena s teškim ozljedama danas je preminula. Muškarac je uhićen.

Jučer, 16. veljače 2020. godine u 18:52 Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnim po život.

Danas, 17. veljače u jutarnjim satima zaprimljena je nova obavijest čakovečke bolnice da je 37-godišnjakinja preminula, izvijestila je policija..

Uhićen je 35-godišnjak s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva. Kriminalistička istraživanja nastavljaju se kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja. Policija nije željela otkriti način na koji je žena ubijena.

Kako DNEVNIK.hr neslužbeno doznaje, ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući u Piškorovcu. Bili su nevjenčani partneri, a iza majke je ostale devetero djece. Točan uzrok smrti utvrdit će obdukcija.

Kako saznaju mnovine.hr, danas ujutro je u Županijskoj bolnici Čakovec zbog teških ozljeda preminula Violeta Oršuš, majka devetero djece, rečeno im je u Piškorovcu, romskom naselju gdje se jučer dogodio zločin.

Kako saznaje Jutarnji, ovo nije prvi put da je Bojan Balog na suprugu nasrnuo nožem. Isto se dogodilo prije 5-6 mjeseci, kažu susjedi, ali nesretna žena taj put nije pozvala policiju.

Supružnici, skloni alkoholu, navodno su zajedno pili velike količine konjaka, nakon čega je supruga istrčala iz kuće, trčala naseljem i glasno vikala.

Bojan ju je uvjerio da se vrati u kuću, gdje ju je potom teško ozlijedio, nakon čega je pozvana hitna pomoć i nesretnu ženu je odvela u bolnicu gdje je jutros izgubila bitku za život.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, svađe među supružnicima započele su zbog sumnje da je suprug seksualno zlostavljao njihovu maloljetnu kćer. Zbog toga je prije 3 tjedna u naselju održan i tzv. ‘ciganski sud’ gdje se na javnom prostoru okupe stanovnici naselja te dvojica starijih ispituju osumnjičenoga o istinitosti optužbi.

Bojan Balog ‘sucima’ se zakleo da nije imao neprimjerene odnose sa svojom danas 14-godišnjom kćeri, piše Jutarnji koji navodi da je ubijena imala 11 djece i zvala se Violeta Balog.

Facebook Komentari