Strava u Sopotu: Čini se da je narkoseansa pošla po krivu, pa je malodobna djevojka završila umotana u tepih 500 metara od stana

Zagrebački kriminalisti istražuju slučaj smrti 16-godišnje djevojke koja je u subotu oko 7.20 sati nađena mrtva u naselju Sopot u Novom Zagrebu. Bila je zamotana u tepih i odbačena pred ulaz u podrum zgrade u Zemljakovoj ulici. Prema neslužbenim informacijama, upravo je 30-godišnji muškarac, kojeg je policija privela ne bi li rasvijetlila okolnosti maloljetne djevojke, zadnji s njom bio u kontaktu. Točan uzrok smrti još se utvrđuje, piše 24sata.

Kako doznaje 24sata, djevojka je preminula u stanu u Šenovoj ulicu u Sopotu. Navodno su se skupa drogirali, a privedeni muškarac istražiteljima je rekao da se “ušlagirao i izašao iz stana, a kad se vratio, našao je djevojku, ali mrtvu, potpuno hladnu”. Nejasno je je li truplo u tepih zamotao sam ili mu je netko možda pomogao.

Kako također doznaje 24sata, privedeni muškarac živi u podstanarskom stanu u Šenovoj ulici, također u Sopotu, nešto poslije 15.30 sati, policija je na istu adresu, oko 500 metara od mjesta pronalaska beživotnog tijela djevojke, dovela privedenoga.

U stanu su navodno imali narkoseansu i tu je počelo sve po krivu.

Cijeli slučaj prati i reporter Nove TV Domagoj Mikić koji se javio ispred zgrade za koju istražitelji vjeruju da je u njoj nesretna djevojka preminula. Ulica je pod blokadom policije. Na mjesto su tijekom poslijepodneva stigli i vještaci Centra za forenzična ispitivanja Ivan Vučetić koji češljaju stan i hodnik zgrade.

“Riječ je o državljaninu BiH koji je u Hrvatskoj imao redovno prijavljeno boravište u Hrvatskoj. Ono što sam saznao da je u razgovoru s istražiteljima ponudio objašnjenje da je s djevojkom bio u stanu u petak navečer. Izgubio je svijest, a kada se probudio, djevojka je već bila mrtva. On se uspaničio i vrlo vjerojatno, a to policija tek treba utvrditi kako, djevojku je zamotanu u tepih odnio u 500-tinjak metara udaljen podrum”, izvijestio je Mikić i dodao da je još nejasno je li muškarac imao pomagača.

Više detalja trebalo bi biti poznato u ponedjeljak kada bi trebali biti gotovi detalji obdukcije djevojke.

Policija je u nedjelju izvijestila da je tijelo djevojke, koje je pronađeno u zagrebačkom Sopotu, nakon obavljenog očevida prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Strava u Sopotu: Policija polako odmata klupko oko malodobne djevojke zamotane u tepih, imaju nekoga tko bi mogao rasvijetliti misterij

Facebook Komentari