Aki Rahimovski postao je tata u 65. godini života, tri mjeseca uspješno je skrivao od javnosti

Aki Rahimovski postao je tata u 65. godini života. Tri mjeseca skrivao je činjenicu da je postao otac.

Aki Rahimovski dobio je kćer u 65. godini. Naime, frontmen Parnog valjka dobio je djevojčicu s tajanstvenom 37-godišnjom Slovenkom Barbarom Vesel. Djevojčici su navodno dali ime Antonija, prenosi RTL Exkluziv. Djevojčica je rođena prije mjeseca, a vijest je RTL-u potvrdila majka spomenute zdravstvene tehničarke iz Slovenije. Aki i Barbara vezu drže dalje od očiju javnosti, a većinu vremena zajedno provode u Sloveniji. Navodno se glazbenik tamo preselio kako bi s partnericom u Sloveniji odgajao djevojčicu.

Rahimovski je oduvijek skrivao privatni život. Poznato je da se dva puta ženio, iz prvog braka ima sina Kristijana, a u drugom braku dobio je kćer Dinu. Sa drugom suprugom proveo je niz godina, čak 40 – i do prije par godina pisalo se da su Aki i Ingrid sretni zajedno. S njom se nikada nije pojavljivao u javnosti niti je itko znao kako gospođa izgleda.

Nikada se nije htjela eksponirati, a Aki je to uvelike podržavao. Ne voli se fotografirati niti previše davati intervjue pa se sjajno poklopio sa samozatajnom Ingrid. Gdje je i kada puklo, što se događalo na privatnom planu, nitko ne zna. Aki je uspio ono što se činilo nemoguće na ovim prostorima – čak tri mjeseca skrivati dolazak trećeg djeteta.

Putem PR menadžerice i Glorije pokušali su doći do glazbenika, no izjava je izostala. To i ne čudi, Aki je uvijek i prije svega stavljao – privatnost sebe i svoje obitelji.

Facebook Komentari