VIDEO Osijek i Dinamo uoči derbija zaratili snimkama: Dinamo očigledno voli videozapise. Evo, poklanjamo im naš TOP 10 izbor!

Sve je počelo izjavama predsjednika NK Osijeka Ivana Meštrovića za Glas Slavonije u kojem se požalio na loš tretman hrvatskih sudaca prema njegovom klubu.

”Ljuti nas što kod hrvatskih sudaca nemamo isti tretman kao naši konkurenti. Baš me zanima bi li igraču Dinama ili Hajduka tako lako i brzo bila pokazana dva žuta kartona. Čisto sumnjam i to je nešto zbog čega nećemo šutjeti. Mislite li da bi Osijeku VAR dosudio tri kaznena udarca? Nisu problem pogreške, one se događaju, ali ako suci nemaju isti kriterij prema svima, onda imamo ozbiljan problem”, ogorčen je bio Meštrović.

”Kada sude Dinamu, suci to čine sa strahom jer pogriješiti na štetu Dinama nosi za njih posljedice. Slično je i u Splitu, samo što je tamo strah izazvan drugim razlozima jer je opće raspoloženje prema arbitrima negativno, a u Rijeci pritisci stižu sa svih strana. I s tribina i s terena. Samo mi u Osijeku, onako ravničarski, pomirljivo reagiramo na neujednačene kriterije sudaca u odnosu prema nama.”

Podsjetimo, Osijekov Lopa zaradio je dva žuta kartona, prvi zbog grubog starta već u 1. minuti utakmice, a drugi zbog simuliranja kada je želio iznuditi najstrožu kaznu. Snimke su pokazale kako je sudac Vidulin u obje situacije ispravno pokazao javne opomene Lopi, piše gol.hr.

Dinamo objavio video, pa Osijek odgovorio s Top 10 izborom

Odgovor je ubrzo stigao iz Dinama koji je svojoj službenoj stranici objavio:

”Prilažemo video koji će reći dovoljno sam za sebe.”

To je Osječane očito dodatno ražestilo pa su odgovorili Modrima:

“Dinamo očigledno voli videozapise. Evo, poklanjamo im naš TOP 10 izbor!”

U videu kojeg je priložio Osijek vide se neke od najvećih sudačkih pogrešaka u korist Dinama posljednjih desetak godina. Od derbija s Hajdukom do utakmica između Osijeka i Modrih.

Upravo Osijek i Dinamo ove nedjelje igraju od 15 sati na Gradskom vrtu pa je ovaj mali rat odlično poslužio domaćinu u podizanju atmosfere pred utakmicu. No sumnjamo da će ovo poremetiti dobre odnose koje gaje ova dva kluba, piše gol.hr.

Facebook Komentari