VIDEO Majka Monstrum: Objesila sina i kćer pa silovala psa, policiju uvjeravala da su djeca počinila samoubojstvo

Prema navodima američke policije majka je objesila svoje dvoje male djece i seksualno je zlostavljala obiteljskog psa. Lisa Snyder (37) navodno je rekla vlastima da su osmogodišnji Conner i četverogodišnja Brinley prijetili samoubojstvom.

Sumnjivo pretraživanje interneta

No, sudski zapisi pokazuju da je Snyder u Google tražilici upisala “ugljični monoksid u automobilu koliko dugo treba prije smrti”, “objesiti se” i “najbolje epizode serije I Almost Got Away With It (Skoro sam se izvukao)” nekoliko tjedana prije nego što su djeca umrla u kući u Readingu, Pennsylvania. Sada će na sudu biti optužena za dvostruko ubojstvo, piše Daily Mirror.

Navodi se da je majka planirala oduzeti sebi život nakon uhićenja, ali u srijedu je svjedok rekao na sudu da joj se Snyder povjerila o ubojstvima koje je počinila. Tužitelji naglašavaju kako je optužena bila jedina odrasla osoba u kući kada su djecu pronašli u rujnu prošle godine.

Detektivi su kasnije otkrili seksualno eksplicitne fotografije Snydera koja se seksala sa obiteljskim psom, navodi policija. Sydner je samo izjavila kako je imala crnog pitbula, ali ga je nekom dala.

Tužitelji također tvrde da je Synder njihove smrti pokušala lažno prikazati kao samoubojstva. Conner i njegov brat koji je tinejdžerske dobi majci su bili oduzeti sudskim nalogom u 2014., ali su joj vraćeni nekoliko mjeseci kasnije.

Sydner negira optužbe za ubojstvo prvog i trećeg stupnja, kontamitiranje mjesta zločina, ugrožavanje dobrobiti djece i seksualne odnose sa psom. U zatvoru ostaje bez jamčevine prije suđenja. Ako je proglaše krivom, mogla bi se suočiti sa smrtnom kaznom, prenose vijesti.hr.

Facebook Komentari