Psihijatar o Kregarovoj povijesnoj čestitosti i slučajnim kremšnitama u Samoboru

Poznati psihijatar Herman Vukušić, jedan od organizatora prosvjeda branitelja protiv Kreše Beljaka, osvrnuo se na osvrt profesora s Pravnog fakulteta u Zagrebu Josipa Kregara:

“KREGAROVA KAVICA I KREMŠNITE U SAMOBORU🎭

Na dan braniteljskog prosvjeda u Samoboru bio je i profesor s Pravnog fakulteta u Zagrebu Josip Kregar, o čemu se oglasio i komentarom na FB.

On je u Samoboru prošle nedjelje kobajagi turistički ispijao popodnevnu kavicu i jeo kremšnite, što je po njemu činila i većina nazočnih na trgu taj dan.

“Test odaziva bio bi neki drugi dan”, kaže uvaženi profesor Kregar.

Ovo Kregarovo aludiranje da je na prosvjedu bilo više slučajnih prolaznika nego li samih branitelja samo je dio isprazne ljevičarske kampanje da se prosvjed u Samoboru na svaki način minimalizira, jer nema toga čega se antifa toliko boji kao ujedinjenih domoljuba.

Inače, Kregarove kolumne redovito se objavljuju na portalu autograf.hr (namjerno im radim reklamu!) gdje je prosvjed u Samoboru direktno ocijenjen kao fašistički skup, a ja kao samozvani “stručnjak za sve”.

O navedenome portalu, njegovim kolumnistima, te dezinformacijama i lažima koje šire o skupu u Samoboru i meni osobno ćemo (sa guštom😊) u jednoj od sljedećih objava, a možda malo i po sudovima…

Inače, o samom liku i djelu Josipa Kregara sve je još davne 2002. godine rekla moja pokojna draga prijateljica iz HSLS-a, Dorica Nikolić, kada je za Večernji list kazala sljedeće:

“Navela sam primjer Josipa Kregara jer smatram da je nedolično od njega da govori o etičkom kodeksu, ponašanju političara, da govori da nama ne treba vjerovati i da nas treba obuzdati dok istodobno za sobom vuče moralno vrlo dvojbene repove.

Prema mome mišljenju, on nema pravo o tome govoriti, jer je neupitno da protiv njega ima niz optužbi, javnih i tajnih, da se nije primjereno ponašao dok je bio u NO Posmrtne pripomoći, jer je zahvaljujući tome bio u prilici dobiti povoljan kredit.

On ga je poslije vratio kad je pukla afera, ali to znači da mu zapravo nije trebao. Zašto ga je onda uzeo? U demokratskom svijetu on ne bi ušao ni u jednu kombinaciju, a on sada piše prijedlog zakona o sprečavanju sukoba interesa. To je apsurdno.

Po Zagrebu su se pričali vicevi o tome kako se gospodin Kregar, dok je bio povjerenik za Zagreb, automobilom dovozio do vrha Mesničke, a onda bi izišao, uprtio ruksak na leđa i krenuo pješice prema radnom mjestu u Gradskoj skupštini.

Toliko o moralnosti čovjeka koji nama političarima danas drži prodike”, napisao je Vukušić na fb-u.

Facebook Komentari