Sumanuti napad u Zagrebu: Pokušao opljačkati pekarnicu pa uzeo nož i ubadao dvoje slučajnih prolaznika

Nakon što je pokušao opljačkati pekarnicu, 32-godišnji muškarac ukrao je nož iza pulta te na ulici izbo dvoje slučajnih prolaznika

Policija je dovršila istraživanje nad 32-godišnjem muškarcem kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak oko 19.30 pokušao opljačkati pekarnicu u Krešićevoj ulici u Zagrebu te potom otišao iza pulta i uzeo nož kojim je htio otvoriti ladicu blagajne.

U svom naumu nije uspio, ali je potom s nožem u ruci pobjegao iz pekarnice te na ulici izbo dvoje slučajnih prolaznika.

Ničim izazvan, na ulici je prišao 36-godišnjoj slučajnoj prolaznici, srušio ju na tlo i nožem, s namjerom da ju usmrti, zadao ubode u tijelo. Zbog vrste odjeće koju je imala na sebi i brze reakcije 55-godišnjeg građanina koji joj je priskočio u pomoć, nije pri tome ozlijeđena.

Građaninu je, pri tom pokušaju da joj pomogne, pokušavajući odmaknuti osumnjičenika od oštećene napadač također nožem zadao ubode u tijelo, a i njegova je odjeća spriječila ozljeđivanje,

Kada mu je u pomoć priskočio još jedan građanin, njih su dvojica tek tada uspjela savladati napadača i zadržati ga do dolaska policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 32-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi dnevnik.hr.

Share This Article