Nekad popularna pjevačica Vlatka Pokos iz dijaspore podupire Zavadlava: Filip je rezultat takvog sustava koji uspješno uništava Hrvatsku na čelu s (prvenstveno) HDZ-om

Zagrebački prosvjed podrške trostrukom ubojici iz Splita Filipu Zavadlavu najavljen je za 15. veljače u 14 sati, a svoje slaganje s njim izrazila je nekoć slavna javna osoba, a danas pripadnica hrvatske dijaspore, prenosi RTL.

Naime, Vlatka Pokos na svom je Instagram profilu odlučila podržati prosvjed za Filipa Zavadlava i navela da bi sigurno došla da ne živi u Kanadi.

“Kao i mnogi drugi u Hrvatskoj i šire, pratila sam vijesti o Filipu Zavadlavu i njegovom ubojitom pohodu. Ono što je učinio nepojmljivo je zdravom razumu, međutim, prema tom mladiću osjećam samo sažaljenje. Filip je rezultat duboko korumpiranog društva u kojem ne funkcionira apsolutno ništa – osim uhljebničkog lopovluka. Filip je rezultat takvog sustava koji uspješno uništava Hrvatsku na čelu s (prvenstveno) HDZ-om”, napisala je Vlatka Pokos u jednoj objavi.

Odmah se nadovezala i druga objava…

“Filip i njegova braća nikada nisu imali šanse da postanu normalni građani ove zemlje jer nitko nije čuo njihov dječji plač i vapaj za pomoć. Filip pripada generaciji mladih ljudi koja čitav svoj život u Hrvatskoj gleda nepravdu, bezakonje, lopovluk, nemoral i lažni katolicizam. Generaciji koja pravdu uzima u svoje ruke jer ne vjeruje nikome. Filip je žrtva svoje disfunkcionalne obitelji i društva. I zato vjerujem da mu treba pomoći.”, prenosi RTL.

Završeno toksikološko vještačenje Filipa Zavadlava, evo što je sve imao u krvi kad je likvidirao trojicu

Facebook Komentari