Petir o Beljakovom nastupu na HRT-u: Kada smo danas čuli kako hvali pojedine dužnosnike vladajuće stranke, onda možda ne treba čuditi što i dalje nesmetano i bez sankcija pljuje po svemu onom što je svakom hrvatskom čovjeku sveto

Bivša HSS-ovka Marijana Petir osvrnula se na današnje gostovanje Kreše Beljaka u nedjeljom u dva.

[Beljak provodi ‘vandalizam’ u HSS-u i u hrvatskoj politici]

“#Beljak i dalje nastavlja s omalovažavanjem svih onih koji s pravom upozoravaju na njegov govor mržnje i traže da podnese političke konsekvence za pozive na ubojstvo neistomišljenika i izrugivanje hrvatskim svetinjama.

Svaki drugi političar da je na njegovom mjestu nakon toliko kritika i negodovanja koja stižu na njegovu adresu, preispitao bi se do sada i korigirao ili odstupio, a posebice nakon današnjeg prosvjeda, ali #Beljak ne bira riječi i sredstva već nastavlja svojim dobro poznatim stilom zagađivati hrvatski politički prostor.

Više puta je pokazao da nije političar koji gradi već je onaj koji ruši a za ‘peglanje’ njegovog imidža u stilu spašavanja vojnika Beljaka pobrinuo se je danas #HRT.

U emisiji Nedjeljom u 2, Beljak je nastavio s napadima na branitelje, te je pozvao psihijatra Hermana Vukušića koji je jedan od organizatora prosvjeda u Samoboru protiv Beljaka da mu utvrdi ima li i on dijagnozu aludirajući da su branitelji s #PTSP dijagnozom nečasno stekli svoje mirovine.

Kao što je Beljak sramota hrvatske politike tako je sramota hrvatske države nedjelovanje Ministarstva uprave koje je omogućilo Beljaku da provodi ‘vandalizam’ u HSS-u i u hrvatskoj politici. Kada smo danas čuli kako hvali pojedine dužnosnike vladajuće stranke, onda možda ne treba čuditi što Beljak i dalje nesmetano i bez sankcija pljuje po svemu onom što je svakom hrvatskom čovjeku sveto”, napisala je Petir na fb-u.

VIDEO Beljak nije impresioniran skupom u Samoboru, a na izborima u HDZ-u navija za Plenkovića

VIDEO Prosvjed protiv Beljaka i sličnih u Samoboru: Mi smo pobijedili u ratu, ali smo vlast pustili onima koje smo pobijedili

Facebook Komentari