Mijić otišao od Škore, evo tko će se baviti PR poslovima nove Škorine stranke

Miroslav Škoro oglasio se na Facebooku i jednom potvrdio da se priprema za parlamentarne izbore. Međutim, Mate Mijić više neće biti njegov glasnogovornik.

“Dragi prijatelji i podržavatelji, predsjednički izbori, za koje sam kao PR profesionalac bio angažiran od Miroslava Škore, odavno su završili. S njima je završio i moj angažman, ali sam zbog iznimno dobrog odnosa s Mirom odlučio pripomoći mu u ovom prijelaznom razdoblju do osnutka njegove političke stranke. Taj se dan približio pa je tako došlo vrijeme da buduća stranačka PR služba preuzme stvar u svoje ruke.

Ponosan sam što sam bio kotačić u jedinstvenoj kampanji i što sam imao priliku u javnosti zastupati jednog sjajnog čovjeka. Sad se želim posvetiti svojim drugim poslovima i projektima koji su mjesecima bili zanemareni, a Miru i svim njegovim suradnicima želim puno uspjeha u organizaciji nove stranke te da ostvare svoj cilj i vrate Hrvatsku narodu!”, napisao je Mate Mijić na svom Facebook profilu.

Škorinu PR službu preuzima Marja Čolak, nekadašnja glavna urednica portala Direktno.hr s 15 godina iskustva u medijima. Ona je također bila i glasnogovornica ministarstva kulture kad je tom resoru na čelu bio Zlatko Hasanbegović, piše Jutarnji.

Facebook Komentari