Nevrijeme odnijelo prvu žrtvu: U Našicama je smrtno stradala 63-godišnja žena

U Našicama je smrtno stradala 63-godišnja žena koja je sama pokušala popraviti dio krova, koje je bilo oštećeno u olujnom nevremenu koje je u utorak poharalo Slavoniju i Baranju.

Nesretna žena je pala na tavanu kuće i preminula od zadobivenih ozljeda.

Olujni vjetar je u Osječko-baranjskoj županiji nosio krovove, rušio stabla i čupao prometne znakove, kante za smeće letjele su po ulicama gradova, a povremeno je nestajalo i struje.

Najviše posla imali su vatrogasci u Našicama, koji su imali sedam intervencija, a na tom području se pojavila i pijavica, koja je nosila krovove, a uz crjepove koji su letjeli s kuća, najveća šteta je nastala na zgradi autobusnog kolodvora, koji je ostao bez krova, javlja Glas Slavonije.

Olujni vjetar odnio je još nekoliko krovova sa zgrada u Našicama, a oštećen je i krov dvorane Osnovne škole kralja Tomislava.

Oluja srušila banderu na radnika

Jučer, 5. veljače oko 13 sati, u Trpinji u Ulici Dušana Kelića Sremca na prostoru izletišta ekološke udruge iz Trpinje, djelatnici tvrtke iz Vrbanje uklanjali su grane drveća u blizini električnih kablova između drvenih bandera.

Uslijed olujnog vjetra došlo je do pucanja i pada drvene bandere s rasvjetnim elementima na djelatnika tvrtke, 35-godišnjaka iz Vrbanje, koji se u tom trenutku nalazio na prostoru nogometnog igrališta, na udaljenosti sedam metara od podnožja bandere.

Nakon pružene prve pomoći, djelatnici Hitne medicinske pomoći iz Vukovara prevezli su 35-godišnjaka u OŽB Vukovar, gdje je i zadržan na liječenju.

Facebook Komentari