Strašna smrt u podravskoj šumi: Čuli smo povike. Dječak je strašno plakao

Ad

Marijan Štefanec (67) iz Drnja nedaleko od Koprivnice, izgubio je život u bizarnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko podneva. Nesretni je Marijan zajedno s 14-godišnjim unukom otišao posjeći drva za ogrjev, no prilikom piljenja jedna grana s vrbe udarila je Marijana po glavi. Pao je sa stabla i na mjestu poginuo, a sve se to dogodilo pred očima prestravljenog unuka, piše Podravski.hr.

“Bili smo u naselju u blizini kad smo čuli očajno vikanje i zapomaganje ‘upomoć, upomoć!’. Odmah smo počeli trčati prema mjestu otkud je dopiralo zapomaganje, a kad smo došli našli smo dijete koje očajno plače i djeda kako leži mrtav. Provjeravao sam mu puls, ali nažalost nije više bio živ. Na glavi je imao ozljede, vjerojatno ga je ta raskoljena grana lupila ravno u glavu”, ispričao je mještanin Drnja koji je prvi stigao na mjesto stravične nesreće.

Kazao je kako je odmah pozvao hitnu pomoć i obitelj poginulog jer ga je poznavao, a prije mu je bio susjed u ulici u kojoj je živio u Drnju.

Hitna pomoć brzo je stigla, no mogli su samo konstatirati smrt.

“Baš mi je žao Marijana, a pogotovo unuka koji je to sve na svoje oči vidio. Strašno je plakao i nismo znali kako da mu pomognemo kad više za njegovog djeda nije bilo pomoći”, zaključio je ovaj očevidac.

Facebook Komentari