1.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Juričan: Upoznajte heroja! Ovaj SDP-ovac već 11 godina razvaljuje Bandića. Bandić dobro...

Juričan: Upoznajte heroja! Ovaj SDP-ovac već 11 godina razvaljuje Bandića. Bandić dobro da je živ pored Brumnića

Redatelj Dario Juričan nastavlja obraćanja putem svojega Facebook profila u kojima ne štedi političke aktere, bili oni na vlasti ili u poziciji, a u najnovijoj objavi posvetio se opet SDP-u, i to jednom od najbližih suradnika predsjednika te stranke Davora Bernardića.

Na Bernardića kojeg naziva ”politička niškorist, zagrebački štakor”, Juričan se i ovaj put referirao, ali inidrektno, a izravno se posvetio Zvani Brumniću, dugogodišnjem zagrebačkom SDP-ovcu nazvavši da ”najvećim i najdugovječnijim nepoznatim herojem otpora Milanu Bandiću”.

”Zvane Brumnić bio je predsjednik kluba zastupnika SDP-a u Skupštini grada Zagreba 2009.-2013., 2013.-2017., 2017. do danas. Niste čuli za njega, a čovjek je predsjednik najvećeg oporbenog kluba u zagrebačkoj Skupštini i to već 11 godina … Čovjek u Skupštini razvaljuje Bandića već 11 godina. Ne da mu disati. Vadi mu aferu za aferom. Adventske kobasičare Brumnić je sam htio bičem rastjerati kao Isus kada je ušao u hram u Jeruzalemu. Bandić dobro da je živ pored Brumnića …Zvane Brumnić heroj otpora Bandiću”, napisao je Juričan, prenose vijesti.hr.

Najnovije

Još iz rubrike