Talijani oduševljeni: Opet je to onaj Rebić sa SP-a

Tri gola u dvije ligaške utakmice i sjajna predstava u talijanskom kupu, tako se vratio igrač kojeg obožavaju u Hrvatskoj, piše oduševljeno o Anti Rebiću novinar talijanske Gazzete dello Sport.

Nakon ne baš sjajne jeseni hrvatski reprezentativac je zablistao nakon Nove godine, a hvale ga svi, trener, novinari i navijači. Prvo je zabijao golove s klupe i donio svom klubu šest bodova u prvenstvu, a onda je u Kupu krenuo od prve minute i već u 12. minuti je asistirao za prvi pogodak utakmice.

– Talijanski su ga ljubitelji nogometa obožavali na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, kada je bio među glavnim junacima Hrvatske, a Hrvatska je imala glavnu ulogu na tom natjecanju. Šest puta je bio starter, zabio je gol Argentini, od samog početka je zaigrao u finalu u kojem je Hrvatska izgubila od Francuske. Jučer se na San Siru činilo da ponovno vidimo tu mundijalsku verziju Rebića, transformacija koju je najavio u prethodnim utakmicama: ciničan, odlučan, igrač koji nikad ne odustaje, o čemu svjedoči gol Udineseu na kraju sudačke nadoknade. Ovaj Rebić je vrlo dragocjen resurs Milana, a Pioli to zna, piše Gazzetta, prenosi HRT.

Facebook Komentari