Plenković o izjavi šefa APN-a: Pa što će premijer misliti o meni, majketi, kako sam sposobna čovjeka napravio, ne može sebi pripomoći

Državna Agencija za promet i posredovanje nekretninama u Zadru je 2019. izgradila POS-ove stanove da pomogne obiteljima koje bi po cijenama znatno nižim od tržišnih mogle riješiti stambeno pitanje. A onda je za manje od 1000 eura po četvornom metru, ondje, zajedno sa sinom, stan kupio zamjenik direktora te agencije, a danas prvi čovjek APN-a Krešimir Žunić.

Kako je otkrio RTL, Žunić je moćni HDZ-ovac koji je u ime APN-a sjedio i u povjerenstvu koje odlučuje o POS-ovim stanovima.

“Pa što će premijer misliti o meni, majketi, kako sam sposobna čovjeka napravio, ne može sebi pripomoći, a trebao bi servisirati usluge građana”, rekao je Krešimir Žunić, HDZ-ov v.d. direktora APN-a u razgovoru s RTL-ovom novinarkom.

Što premijer kaže o slučaju?

“Neobična izjava i cijela ta situacija, imat ću razgovor s ministrom Štromarom, vidjet ću o čemu se radi i što ćemo poduzeti. Nisam imao informacije o tome… Ništa dobro nisam vidio u tome”, rekao je Plenković u srijedu, prenosi N1.

VIDEO HDZ-ov v.d. direktora APN-a od APN-a kupio POS-ov stan: Pa što će premijer misliti o meni, majketi, kako sam sposobna čovjeka napravio, ne može sebi pripomoći, a trebao bi servisirati usluge građana

Facebook Komentari