EP vaterpolo 2020, Tucak: Ova utakmica je sve pokvarila

– Ne znam što pametno reći, sve ste vidjeli. Možemo samo analizirati zašto smo drugi put u nekoliko dana doživjeli raspad sustava kada sve funkcionira. Popuštanja u obrani, promašeni ziceri… To ne može biti slučajno, rekao je izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak nakon poraza od Crne Gore u susretu za brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Budimpešti.

Barakude su vodile do posljednjih minuta susreta. Crnogorci su izjednačili u samoj završnici, a prvi put poveli minutu do kraja susreta.

– Čestitam Crnoj Gori što je išla do kraja. Čim dođemo u svlačionicu, u hotel, ovako vruće glave ćemo sjesti i vidjeti u čemu je problem. Takav raspad u jednom momentu je nevjerojatan. Moramo vidjeti je li razlog mentalne ili fizičke prirode. Moramo sve izanalizirati. Moram čuti igrače što kažu. Ako nam se to desilo i protiv Španjolske moramo to svi zajedno izanalizirati.

Tucak je bio razočaran završetkom europske smotre u Budimpešti.

– Ova utakmica je sve pokvarila. Da smo osvojili medalju, ocjena bi bila pozitivna, ovako ne može biti. Nismo ostvarili primarni cilj, plasman u Tokio nismo ostvarili ni prije utakmice. Moramo izanalizirati i pronaći razlog pada, jer nije bilo pitanje želje, volje…

EP vaterpolo 2020: Barakude u borbi za broncu protiv Crne Gore izgubile u potpunoj drami na kraju utakmice

Facebook Komentari