Priveden bivši policajac i TV zvijezda: Gdje ste novinari, što je bando destruktivna, je**m vam mater

“Gdje ste novinari, što je bando destruktivna, je**m vam mater? “, poručio je novinarima bivši policajac Leon Lučić, osumnjičenik za kaznena djela iznude zagrebačkog poduzetnika danas u 14.15 sati ispred Županijskog suda u Karlovcu, odmah po izlasku iz policijske marice.

U pratnji petorice interventnih policajaca i s rukama vezanim lisicama na leđima, prepraćen je na obavijesni razgovor na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, a potom i kod suca istrage na Županijskom sudu u Karlovcu, piše Jutarnji list.

Putem nije štedio novinare i dalje. Reporteru Jutarnjeg rekao je da je ružan te da obrije bradu, kao i da bi se mogao malo baviti sportom jer ima kratke noge, dok je kolegici iz Pixsella slao poljupce.

Podsjetimo, nakon što je završio Lučićev oporavak u bolnici, on je jučer uhićen i doveden u policiju u Heinzelovoj ulici u Zagrebu.

Uhićen je zbog pokušaja iznude i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Pokušaj iznude zaprešićkog poduzetnika dogodio se 10. siječnja na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića, a u tučnjavi su teško ozlijeđena dvojica muškaraca, odnosno 48-godišnji bivši policajac Leon Lučić, osumnjičen za iznudu zaprešićkog poduzetnika, i s druge strane 38-godišnji MMA borac Mirko Šintić, kojega je doveo iznuđivani poduzetnik Mario D. (48), piše RTL.

Oko 17.45 sati na ispitivanje u Tužiteljstvo je priveden i treći osumnjičeni za iznudu Darko Purgar. Kao što je to bio slučaj s Lučićem, i Purgara su prepratili interventni policajci.

Facebook Komentari