Split: Mladić šakom razbio stakla na 21 automobilu, šokirani otac došao u policiju, nije vjerovao da je to učinio njegov sin

Mladića (20) koji navodno radi kao konobar u poznatom splitskom restoranu policija je privela jer sumnja da je šakom razbio stakla na 21 automobilu. Dosad nije imao problema sa zakonom.

Splitska policija dobila je dojavu da je oko 4 sata nepoznata muška osoba u Ulici Šime Ljubića u Splitu oštetila sedam parkiranih automobila. Samo 20-ak minuta poslije uhitili su mladića (20) u Velebitskoj ulici. Bio je pijan i na biciklu.

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila.

Slobodna Dalmacija doznala je detalje o slučaju te piše kako mladić radi kao konobar u poznatom splitskom restoranu, ali i da je šakom razbijao stakla pa je zbog porezotina morala intervenirati i Hitna pomoć.

Navodno dosad nije bio poznat policiji, pa je njegova obitelj u šoku dočekala vijest o privođenju. Otac je, piše Slobodna, otišao u policijsku postaju kako bi se na svoje oči uvjerio da je njegov sin zaista to počinio.

Facebook Komentari