EP rukomet 2020: Izbornik Njemačke biranim riječima govorio o Kaubojima – Prvoklasna momčad. U rangu Španjolske

Njemačka reprezentacija furiozno je prošla prvu prepreku u drugoj fazi rukometnog Europskog prvenstva. Momčad Christiana Prokopa slavila je protiv Bjelorusije 31:23 i time stigla do prvih bodova.

Upravo će protiv Njemačke u subotu navečer Hrvatska loviti bodove vrijedne polufinala Eura. Za to će joj možda biti dovoljan i remi, ali pobjeda bi ju gotovo sigurno odvela u borbu za medalju.

Nakon blijedog izadanja u prvom krugu, njemački izbornik Prokop može biti zadovoljan kako su njegovi igrači pobijedili neugodnu reprezentaciju Bjelorusije. No, Prokop je svjestan da pravi ispit za njegovu momčad tek predstoji, piše gol.hr.

“Bit će to jako teška utakmica za nas. Hrvatska ima izvanrednu momčad, prvoklasnu. No, sve je moguće”, vjeruje Prokop i dodaje:

“Hrvatska će biti jednna sasvim druga priča u odnosu za ovu utakmicu. Oni su kvalitetom u rangu Španjolske. Dogovor uoči drugog kruga je bio da idemo korak po korak i za sada smo dobro krenuli. Znamo koliko nam je ta utakmica bitna i što sa sobom nosi.”

Susret je na rasporedu u subotu s početkom u 20:30.

Rezultati by SofaScore

Facebook Komentari