VIDEO Torcida organizirala bakljadu i razvila transparente za ubijenog Pajsera: Ni krivog ni dužnog ubili te brate, prokleti oni koji ti mrtvo ime blate!

Ispred kluba navijača Torcida u nedjelju navečer grupa od 30-ak, pretpostavlja Slobodna Dalmacija, pripadnika ove navijačke skupine podigla je transparent s porukom posvećenoj Marinu Ožiću Paiću, jednom od ubijenih u krvavom pohodu pomorca Filipa Zavadlava.

– Ni krivog ni dužnog ubili te brate, prokleti oni koji ti mrtvo ime blate! Marin Ožić Paić 1995. – 2020. – stoji na transparentu kojeg pridržava tridesetak mladića.

Podsjetimo, Marin Ožić Paić zvani Pajser ubijen je u Radmilovićevoj ulici, a od trojice likvidiranih mladića samo je on imao prijavu zbog dilanja. Prije nekoliko mjeseci u stanu mu je pronađeno oko 200 grama heroina, što je količina koja sugerira kako se radi o dileru početniku, piše Slobodna Dalmacija.

Preko svoje službene stranice naknadno su se oglasili iz Torcide:

– U subotu, 11. siječnja 2020. godine, dogodio se jedan od najcrnijih dana koji se u Splitu pamte. Tijekom kaosa koji je vladao na splitskim ulicama nastradao je naš prijatelj i brat s tribine Marin Ožić Paić. Njegova najveća nesreća je ta što se našao u krivo vrijeme na krivome mjestu. Usmrtio ga je metak koji nije bio namjenjen njemu i nevin mladi život je izgubljen. Počivaj u miru Božjem. Nikada te nećemo zaboraviti – stoji u objavi Torcide.

Ispred svojih prostorija u Splitu su organizirali i bakljadu u čast Marina Ožića Paića.

Facebook Komentari