Nema logike da potpredsjednik Sabora, glavni državni odvjetnik i zagrebački gradonačelnik budu u istoj loži

Saborski zastupnik GLAS-a, Goran Beus Richembergh gostovao je u Novom danu i komentirao propust u jučerašnjoj organizaciji svečanog koncerta u zagrebačkom HNK-u, kad su u istoj loži sjedili zagrebački gradonačelnik i višestruki USKOK-ov optuženik, Milan Bandić i glavni državni odvjetnik, Dražen Jelenić.

“Naš protokol nije bez iskustva, ovo je ogroman propust, možda čak i podvala”, rekao je Beus Richembergh, komentirajući činjenicu da su na svečanom koncertu u Hrvatskom narodnom kazalištu Bandić i Jelenić sjedili zajedno u istoj loži.

“Nema logike da potpredsjednik Sabora, glavni državni odvjetnik i zagrebački gradonačelnik budu u istoj loži, čak ni po abecedi, a pogotovo po rangu. Propust je glavnog državnog odvjetnika, koji nije tražio mjesto u drugoj loži, jer ovo je nešto što mu nije trebalo”, rekao je Beus Richembergh.

Komentirao je i samog zagrebačkog gradonačelnika.

“Milan Bandić ima jako mnogo političkih života, činilo se da je padao, ali uvijek se uspješno vraća, što može zahvaliti modelu vlasti koji je uspostavio, a to je jedna klijentelistička premreženost, koja mu garantira da u kriznim situacijama iscrpi energiju koja će ga vratiti na površinu”, rekao je Beus Richembergh.

Facebook Komentari