22.1 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Savjetnica Margaretić Urlić nije članica stožera i tražila je prekid na svoju...

Savjetnica Margaretić Urlić nije članica stožera i tražila je prekid na svoju ruku, Grabar-Kitarović prihvatila novu debatu na HRT-u

Izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović i dalje tvrdi kako oni nisu tražili da se prekine sinoćnja debata između aktualne predsjednice i Zorana Milanovića, odnosno preskoči zadnja tematska cjelina.

Kako je i sam RTL priopćio, to je zatražila savjetnica predsjednice Republike Renata Margaretić Urlić, a ona, napominju, nije članica izbornog stožera. Učinila je to, dodaju, na svoju ruku, tvrdi izvor Večernjeg.

– Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nije tražio prekid debate, nismo imali nikakve veze s time – rekao je glasnogovornik izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Zoltan Kabok.

S druge strane, izvor Večernjeg iz stožera tvrdi kako se pravila ne smiju mijenjati bez suglasnosti oba stožera te da su to na RTL-u znali.

– RTL jako dobro zna da se pravila ne mogu mijenjati bez suglasnosti oba stožera. Bez obzira na to što je rekla gospođa koja je ušla u režiju, urednik i voditelj projekta bio je dužan nazvati glasnogovornika kampanje, pitati je li to točno i nakon toga uskladiti s Nikolom Jelićem – rekao je Večernjem izvor iz stožera. Neslužbeno je Večernjem potvrđeno i kako je Kolinda Grabar-Kitarović pristala na debatu na HRT-u koja bi se trebala održati 2. siječnja. U HDZ-u su pak zadovoljni ishodom jučerašnjeg sučeljavanja.

– Oduševljeni smo, reakcije sa terena su jako dobre – rekao je izvor Večernjeg.

RTL se oglasio i otkrio tko je zatražio da se debata završi

Najnovije

Još iz rubrike