U suzama došla na sud: Autom je udarila specijalca, pobjegla, pa se vratila maknuti dokaze

Djevojka (19) iz Gospića osumnjičena je da je automobilom oko 6.20 na Božić udarila policajca (52) koji je pješačio na posao, pobjegla s mjesta nesreće, a zatim se kasnije vratila s mladićem (21) i pokušala prikriti dokaze.

Policijska istraga je pokazala da je djevojka u rano jutro na Božić vozila automobil njemačkih registracija, no nije se kretala sredinom svoje trake. Prednjom desnom stranom udarila je policajca (52) koji je hodao uz kolnik.

Nakon nesreće je djevojka, zajedno s mladićem, pobjegla s mjesta i nije pomogla policajcu. O nesreći nisu obavijestili ni policiju, ali su se zato kasnije vratili i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao tijekom sudara.

Policajac je zadržan u Općoj bolnici u Zadru na liječenju.

Glasnogovornik bolnice Edi Karuc kaže da se 52-godišnjak oporavlja na Odjelu neurologije jer je zadobio tešku ozljedu glave i prelome lica, no da nije bilo potrebe za operacijom i da bi “sve trebalo biti dobro”.

– Pacijent se pridiže iz kreveta i pomalo hrani, odnosno njegovo se stanje u ovih par dana bitno poboljšalo – rekao je Karuc, pišu 24sata.

Pronađen automobil koji je pregazio gospićkog specijalca, samo se oni iz auta ne mogu dogovoriti tko je vozio

Facebook Komentari