Glumca HNK usmrtio je policajčev sin bez vozačke dozvole, njegova djevojka koja je bila u autu: Moglo se desiti i osobi koja ima deset vozačkih

U subotu navečer na pješačkom prijelazu u Osijeku “terencem” je 22-godišnjak naletio na osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića koji je na Božić preminuo.

Kao što je Večernji već prije i pisao vozač nije imao vozačku dozvolu i udaljio se s mjesta nesreće ne obavijestivši policiju o tome.

Kako doznaju 24 sata vozač je 22-godišnji Branislav Smiljanić iz Tenje, a njegov otac je djelatnik osječke policije i Branislavov otac nije htio dati komentar. U trenutku nesreće s 22-godišnjakom u automobili je bila njegova 18-godišnja djevojka i još dvoje putnika. Suvozačica je znala da njezin dečko nema položen vozački ispit i za 24 sata je rekla:

– Naravno da mi je žao zbog nesreće. Moglo se desiti svakome. Moglo se desiti i osobi koja ima deset vozačkih – odgovorila je novinarima 24 sata i onda ih počela vrijeđati i prijetiti im. Prema riječima prijatelja ovog mladića Branislav voli automobile i ovo mu nije prva prometna nesreća u kojoj je sudjelovao. Sudac istrage Županijskog suda u Osijeku prihvatio je prijedlog općinskog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor – izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku u utorak.

Četiri dana nakon nesreće liječnici su savjetovali obitelji da se Aleksandru isključe aparati, što je obitelj i učinila a njegove organe odlučili su donirati.

Preminuo glumac HNK, kojeg je na zebri pregazio vozač i pobjegao s mjesta nesreće

Facebook Komentari