Vučić: Vrag mi nije dao mira i gledao sam sučeljavanje kandidata za predsjednika Hrvatske… Toliko je bilo očito

Nakon otvaranja dionice autoceste “Miloš Veliki”, od Surčina do Obrenovca, predsjednik Srbije je u razgovoru s novinarima rekao da mu “vrag nije dao mira” i da je gledao sučeljavanje kandidata za predsjednika Hrvatske na HRT-u.

“Dva od šest osnovnih pitanja ticala su se Srba ili ćirilice. Htio sam to vidjeti profesionalno. Mogao bih vam reći koga vidim u drugom krugu, a koga kao pobjednika. Ali, ako bih to rekao, drugima bih omogućio da se približe. Toliko je bilo očito”, kazao je Vučić.

Predsjednik Srbije je istaknuo da ono što je mogao čuti nije bilo naročito ohrabrujuće. Istaknuo je da je sretan zbog toga, jer bi, kako kaže, u Srbiji u 60 pitanja koja bi eventualno bila postavljena, jedno možda, i to uopćeno, bilo o situaciji u “regionu”, a posebno o Hrvatskoj nijedno, što, kaže, “mnogo dobro i lepo govori o Srbiji”.

Dodao je da je Hrvatska u ekonomskom smislu ispred Srbije, ali se polako približavaju, a da se u desetljeću koje dolazi mogu u tom smislu sasvim približiti, jer uvelike smanjuju tu razliku, prenosi B92.

VIDEO Sučeljavanje svih 11 predsjedničkih kandidata: Šest pitanja iz ovlasti i četiri svjetonazorska

Facebook Komentari