U teškoj prometnoj nesreći na Dalmatini stradali Solinjanin, Triljanin i Šibenčanin koji su danas trebali suditi na utakmici Dinama i Lokomotive

Sinoć se oko 20 sati dogodila teška prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split, kod tunela Mala Kapela, Uslijed sudara, tri su osobe zadobile teške ozljede, koje su im konstatirane nakon što ih je Hitna prebacila u Opću bolnicu u Ogulinu.

U međuvremenu se saznalo da su u nesreći stradali prvoligaški suci Alen Jakšić iz Solina i Jakov Titlić iz Trilja te Goran Perica iz Šibenika, koji su putovali u Zagreb gdje su danas trebali suditi dvoboj Dinama i Lokomotive.

Jakšić i Titilić su teže ozlijeđeni, imaju slomljena rebra, dok je Perica lakše ozlijeđen. Sva trojica uskoro bi trebala biti puštena iz bolnice. Povjerenik za suđenje već je odredio nove djelitelje pravde za dvoboj na Maksimiru.

Do nesreće je, podsjetimo, došlo na 102. kilometru autoputa iz smjera Splita prema Zagrebu, a sudarila su se dva osobna automobila, jedan šibenskih, a drugi zagrebačkih registracijskih oznaka.

– Padao je snijeg na našem području, a do sudara je došlo zbog neprilagođene brzine – rekli su nam u Policijskoj upravi karlovačkoj, te dodali da su uvjeti na cesti jutros bolji. Kolnici su, kazao je za Slobodnu Dalmaciju dežurni policajac, mokri, ali nema snijega.

Facebook Komentari