Počelo je suđenje ocu koji s prvog kata kuće u Pagu bacio svoje četvero djece

54-godišnjak s Paga u veljači ove godine šokirao je Hrvatsku kad je s balkona visine gotovo pet metara pobacao svoje četvero djece. Dvoje od njih bilo je teško ozlijeđeno, a dvoje je pretrpjelo lakše ozljede. Sudi mu se za četverostruki pokušaj ubojstva.

Na Županijskom sudu u Zadru u 9:30 počelo je suđenje ocu s Paga koji je u veljači ove godine s prvog kata kuće u Pagu bacio svoje četvero djece. Suđenje je zatvoreno za javnost, a optužen je za kazneno djelo četverostrukog pokušaja ubojstva.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, danas neće biti iznošenja obrane, već će iskaze dati svjedoci, policajac te vještak psihijatar.

Muškarac (54) oko 6 ujutro 28. veljače 2019. bacao je jedno po jedno dijete s balkona visine gotovo pet metara.

“Jutros smo dobili poziv Hitne pomoći da nam voze četvero povrijeđene djece s Paga. Zaprimili smo ih oko 8:15. Na hitnom prijamu obradili smo ih te se ispostavilo da je dvoje djece vrlo teško ozlijeđeno, riječ je o djevojčicama od 7 i 8 godina. Drugo dvoje djece, u dobi od 3 i 5 godina, primili smo s lakšim ozljedama i oni su zaprimljeni na Odjel dječje kirurgije”, rekao je tada ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina.

Monstrum koji je bacio vlastitu djecu s balkona i njegova žena već su osuđeni zbog zanemarivanja djece

Facebook Komentari