Stjepan Tuđman novinaru: Po čemu Vi mislite da Škoro nije kandidat HDZ-a

Novinar N1 pokušao je na Mirogoju dobiti izjavu Stjepana Tuđmana, sina dr. Franje Tuđmana.

Tuđman mu je na pitanje kako to da ne podržava kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar Kitarović odgovorio: Po čemu Vi mislite da Škoro nije kandidat HDZ-a?.

Ranije je Stjepan Tuđman za Jutarnji objasnio zašto podržava miroslava Škoru:

“Na skupu sam bio s kćeri, došli smo dati potporu Miroslavu Škori jer smatramo da je on najkvalitetniji kandidat. Ima najjasniji program te konkretno govori o onome što želi i što treba mijenjati. Posebno mi se sviđa što neka ključna pitanja želi staviti na referendum kako bi o njima narod odlučio”

Danas se obilježava 20. godišnjica smrti prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana. Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, premijer Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković položili su na grobu Franje Tuđmana zajednički vijenac.

Uz njih, polaganju vijenaca na Mirogoju nazočili su ministar obrane Damir Krstičević, ministar fondova Europske unije Marko Pavić, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar turizma Gari Cappelli, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, članovi obitelji Tuđman i drugi predstavnici vojnog vrha te javnog i političkog života.

Tuđmanov sin, član HDZ-a, iz prvog je reda podržao Škoru, a za Jutarnji je objasnio zašto

Facebook Komentari