Grabar-Kitarović u Imotskom: Bilo je predsjednika koji nikada nisu ni provirili u Imotski

Kandidatkinja za predsjednicu Republike u novom mandatu Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu svoje predizborne promidžbe u nedjelju je posjetila Imotski, gdje se družila s građanima, a zatim je sudjelovala na misi u crkvi Sv. Franje Asiškog.

Grabar- Kitarović je na glavnom trgu u Imotskom razgovarala s Imoćanima, a mnogi su joj prilazili i fotografirali se s njom. Prilazeći Grabar Kitarović i pozdravljajući se s njom Imoćani su joj govorili da je ona “naša predsjednica.” U jednom trenutku više građana je uzviknulo “Imotski za Kolindu”.

Pozdravljajući njezinu nazočnost na misi, župnik Zoran Kutleša joj je zahvalio što je Imotski izabrala za dolazak na misu, nakon čega se prolomio pljesak vjernika u ispunjenoj crkvi sv. Franje Asiškog.

“Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obavezama da bi se pomolila Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na svoj život i rad”, rekao je župnik Kutleša.

Dodao je kako su Imoćani ponosni što je Grabar-Kitarović danas u Imotskom.

“Bilo je predsjednika koji nikada nisu ni provirili u Imotski, a ona nas češće posjeti”, kazao je župnik Kutleša.

U pratnji Grabar-Kitarović u Imotskom, među ostalim, bili su župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i politički tajnik HDZ-a Ante Sanader.

Kako je službeno najavljeno, Grabar-Kitarović će u poslijepodnevnim satima posjetiti Makarsku, Omiš i Sinj i družiti se s građanima u tim gradovima, a u Splitu održati predizborni skup u dvorani Gripe, piše besplatno Hina.

Uz komplimente kojima je dočekana kandidatkinja HDZ-a, našlo se i nezadovoljnika. Jedan je držao transparent “Dobrodošli u opustošenu Provancu”, drugi je pokušavao skandirati “Škoro, Škoro!”, ali su ga nadglasali, treći je uzviknuo “Sad ili nikad!”, ali mu je netko odvratio “Nikad!” što je izazvalo odobravanje velike većine okupljenih koji su došli podržati Kolindu Grabar Kitarović, piše Večernji.

Facebook Komentari