Škoro reagirao na predsjedničinu izjavu o Bandiću i kolačima

Ad

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirao je intervju koji je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović dala za Media Servis.

“PROŠLA BAKA S KOLAČIMA”

Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal. Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće!”, napisao je Škoro na Facebooku.

Podsjetimo, predsjednica se u intervjuu osvrnula na kritike zbog pjevanja na rođendanu Milanu Bandiću. Poručila je da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja i da ako s nekim politički surađuje da mora biti toliko korektna da ostane ono što jest, prenosi N1.

“Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno.”

AUDIO Grabar-Kitarović: Ako bude osuđen, Bandiću ću u zatvor nositi kolače; Ova reforma je totalno razočaranje, gdje je nestala ministrica Divjak; O Praljku, Milanoviću i Škori

Facebook Komentari