Sindikat Preporod će tražiti izjašnjavanje o novoj Vladinoj ponudi s koeficijentima na rate

Ad

Sindikat Preporod će tražiti izjašnjavanje o Vladinoj ponudi.

– Sindikat Preporod je jedan od prvih sindikata u sustavu javnih službi koji je uveo standard propitivanja svog članstva po svim važnim pitanjima za njegov boljitak. Mi u Preporodu smatramo da je jadna svaka ona organizacija koju može ugroziti izjašnjavanje njenih članova o pitanju koje se na te članove izravno odnosi, stoga ćemo na tom standardu ustrajati i dalje. Posljedica je to naše dosljednosti i opredjeljenja da nam je, kada su u pitanju najvažnija pitanja koja se odnose na naše članove, njihova volja ispred volje tijela ili predsjednika sindikata. Izjašnjavanjem, naših kolegica i kolega, mi u Sindikatu Preporod, najvećem sindikatu na području naše županije pokazujemo svoju dosljednost i demokratičnost, a u daljnjem nastavku pregovora i sudjelovanjem u štrajku borbenost i ustrajnost u nastojanju da izborimo plaće primjerene složenosti i važnosti posla koji obavljamo – rekao je Antun Vidak, međužupanijski povjerenik Sindikata Preporod za Dubrovački vjesnik.

Željko Stipić iz sindikata Preporod kazao je za N1 kako taj sindikat ide u referendumsko izjašnjavanje.

Od 21 člana Glavnog vijeća sindikata, šest ih je bilo protiv izjašnjavanja, a 15 za provedbu izjašnjavanja, kazao je Stipić.

Izjašnjavanje će biti provedeno sutra ili prekosutra.

Plenkovićeva ponuda u koeficijentima sindikatima i učiteljima: Evo što je na stolu, učitelji su ranije rekli svoje, ali….

Ribić: Neće se odlučivati više na referendumu svih članova; Profesor: Sve ovo što se događa nastavnicima, odlazak mladih iz zemlje, to je sve povezano

FOTO Nastavnici poslali jaku poruku svojim sindikatima, da slučajno ne zaborave

Facebook Komentari