Užasna nesreća u Zagorju: Tati je ostalo još malo sati da preživi. Isključit će ga s aparata…

Ilustracija

U Domahovu u Krapinsko-zagorskoj županiji je uslijed nepropisne radnje vozilom došlo do pada dvije osobe sa traktorske prikolice, prilikom čega je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Dok je vozač traktora na kojem je bila pridodana prikolica upravljao sa 2,69 promila alkohola u organizmu, priopćila je jutros policija.

Kako doznaju vijesti.hr od sina unesrećenog, nesreća se dogodila u subotu nakon što se trojac vraćao iz šume gdje su rušili drva, a muškarac koji je ozlijeđen nalazi se na odjelu intenzivne njege Vinogradske bolnice u Zagrebu te je u iznimno teškom stanju.

Josip, sin unesrećenog Dragutina (69), za Vijesti.hr je kazao kako je njegov otac u komi te da ima još nekoliko sati da preživi. Sutra će ga isključiti s aparata, kaže.

“Moj tata ima još malo vremena da ga se uspije vratiti u život. Ima hematom na mozgu, danas je išao na drugu operaciju. Liječnici mu daju male šanse da preživi”, objašnjava Josip.

Dodaje kako je nevin čovjek stradao. Naime, Dragutin uopće tog dana nije trebao ići u šumu rušiti drva, ali je otišao s bratovim najboljim prijateljem.

Najgore u svemu, govori nam Josip, je da nitko nije odmah reagirao i pozvao hitnu pomoć. Hitna je, kaže, došla tek dva sata od nesreće u kojoj je teško ozlijeđen njegov otac Dragutin.

“Ljudi su prolazili, dok je moj tata bespomoćno ležao na cesti. Prvo su ga odvezli u Opću bolnicu Zabok, pa onda u Vinogradsku bolnicu u Zagrebu. Tamo su ga odmah spojili na aparate”, razočarano je rekao Josip.

Objasnio je za vijesti.hr i kako se nesreća dogodila.

“Vozač traktora je mijenjao brzine na uzbrdici, što nije trebao. Ovo se nije trebalo dogoditi. Kraj sebe je imao koliko-toliko trijeznog suvozača. Mogao je on voziti”, rekao je sin unesrećenog koji se nada kako će se njegov otac ipak izvući.

Share This Article