Dinamo putuje u Milano, Bjelica: Agresivno i disciplinirano jer tako igra i Atalanta

Dinamo putuje u Milano gdje će sutra u 21 sat na stadionu San Siro igrati utakmicu 5. kola Lige prvaka protiv Atalante. Modri su u prvoj utakmici pobijedili Atalantu sa 4:0.

Uoči puta novinarima su se obratili trener Dinama Nenad Bjelica i Mario Gavranović.

– Nema razloga za biti negativni, ekipa je u dobroj formi, dobro igra i iz utakmice u utakmicu pokazuju svoju kvalitetu. Sve je pod kontrolom. Imamo dobro raspoloženje i s velikim optimizmom očekujemo utakmicu, rekao je Nenad Bjelica.

Istaknuo je da će kao i u prvoj utakmici nastupiti agresivno i disciplinirano jer tako igra i Atalanta.

– Veliki je privilegij igrati u Ligi prvaka, biti u 5 . kolu sa sa šansama da se prezimi i u Ligi prvaka i u Ligi Europe. Nitko to nije očekivao od nas.
Dinamo je godinama bio ekipa koja je neslavno prolazila u Ligi prvaka, a sad smo konkurentni sa svima i bit ćemo do zadnjeg kola, rekao je Bjelica.

Što se tiče zdravstvenog kartona momčadi, rekao je da je Petković dobio udarac u koljeno, ali da misli da će biti spreman za utakmicu.

Trener Bjelica neće moći računati na Nikolu Mora, koji je u utakmici sa Šahtarom zaradio crveni karton.

Nakon trenera Bjelica, izjavu je dao i Mario Gavranović.

– Utakmica u kojoj možemo osigurati europsko proljeće i znamo koliko je važna za kluba i za nas. Bit ćemo spremni kada krene utakmica. Mislim da smo više puta u europskim utakmicama dokazali da se možemo nositi sa svakim, drago nam je i želimo nastaviti tako i dalje, rekao je Gavranović.

Osvrnuo se i na momčad Atalante:

– Ozbiljna momčad, pokazali su to i prošle sezone kada su završili na 3. mjestu u Italiji. Znamo kvalitetu koju oni imaju, ali pokazali smo i mi da imamo kvalitetu i da možemo pokazati dobar nogomet. Idemo s velikim samopouzdanjem pokušati pobijediti utakmicu, zaključio je Gavranović, piše HRT.

Share This Article